sedum-king

CONCEPT  +  AANLEVERING  MATTEN

CONCEPT  +  LEVERING  +   MONTAGE

OPLEIDING IN GROENDAKTECHNIEKEN

Bekijk onze videoBekijk ons aanbod

WIE IS SEDUM-KING EN WAT ZIJN ONZE SERVICES AAN BOUWFIRMA’S, DAKDEKKERS, TUINAANNEMERS, PARTICULIEREN?

Sedum-King houdt zich bezig met het promoten van het groendak in het algemeen en de technologie ervan in het bijzonder. Groen- of sedumdaken kennen hun toepassing op zowel platformen als hellende daken. Hierbij dient onderscheid te worden gemaakt tussen extensieve en intensieve vegetaties. Naast groene daken zijn er ook technieken voor groene gevels.

Sedum-King verschaft inzichten, opleidingen, de nodige grondstoffen, zeg maar de sedummatten voor groendaken of groengevels. En als het moet doet Sedum-King evenzeer de volledige uitvoering van de projecten op daken, in opdracht van bouwfirma’s, collega dakdekkers, tuinaannemers, (tuin)architecten, particulieren.

Groendak technieken kennen grosso modo volgende opbouw: een waterdichte laag, een drainagelaag met filterdoek, een substraatlaag als bemesting en tot slot, waar het allemaal om te doen is: een vegetatielaag.

Op naar een kant en klaar groendak? Uitleg en begeleiding krijgt u van Sedum-King, absolute sedumspecialist voor gans Vlaanderen.